Over ons

Over Promaflex B.V.

Promaflex is ontstaan vanuit onze metaalbedrijven in binnen- en buitenland. Door onze jarenlange ervaring in de metaalindustrie hebben wij een schat aan kennis en expertise opgebouwd. Onze productielocatie bevindt zich tegenwoordig in Beerzerveld, waar diverse metaalproducten worden geproduceerd voor opdrachtgevers in Nederland, Duitsland en België.

Bij Promaflex leveren wij medewerkers aan opdrachtgevers die actief zijn in verschillende sectoren zoals facilitair, logistiek, productie en metaalindustrie. Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring en kunnen uit eigen kennis en ervaring putten om hoogwaardige en complexe producten te produceren.

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om te beschikken over goed opgeleide en ervaren medewerkers. Daarom zorgen wij ervoor dat onze medewerkers voortdurend worden bijgeschoold en op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en ontwikkelingen in de industrie. Zo zorgen wij ervoor dat onze opdrachtgevers kunnen blijven concurreren op de Nederlandse, Duitse en Belgische markt en dat zij kunnen blijven voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Ons team

Promaflex logo
Herman Hutten Promaflex BV

Herman hutten

Directeur
Gerwin Horstra Promaflex BV

Gerwin Horstra

Manager
Matthijs Slager Promaflex BV

Matthijs Slager

Accountmanager

Anneke Hutten

Huismeester

Laura Bouwhuis

Administratief medewerker
Anneke Hutten Promaflex BV

Jannie Spackman

Administratief medewerker